Ako želite saznati više informacija o našim proizvodima i uslugama koje rade na drugim platformama, molimo izaberite ovdje:
 

5. VISOR Pro
5.5. "Backup" i "Upload"

Da biste koristili ovu mogućnost trebate instalirati HotSync aplikaciju, postupak je opisan u poglavlju "5.4. Instalacija softvera za sinkronizaciju na PC računalo i konfiguriranje Visor uređaja".

Ukoliko Vam se dogodi da uređaj ostavite s ispražnjenim baterijama duže vrijeme, bez da ih napunite ili zamijenite, tada će svi podaci na uređaju biti izbrisani. U slučaju da morate napraviti "Hard reset", izgubit ćete i sve podatke na Visor uređaju. Sljedeći put kad umetnete Visor u ležište za sinkronizaciju i pokrenete HotSync, svi Vaši podaci bit će vraćeni na uređaj, ali ipak ćete izgubiti podatke koje ste eventualno unijeli u uređaj nakon posljednje HotSync operacije. Svi podaci koje imate na Visor uređaju nakon što izvršite sinkronizaciju, naći će se i u Vašem računalu u "C:\Program Files\Handspring\Vaše_ime\Backup" ili "C:\Program Files\Handspring\Visor\Backup", ovisno o tome jeste li napravili "Hard reset" uređaja nakon što ste ga dobili od nas i pod kojim imenom ste izvršili prvu sinkronizaciju. Ako imate obje mape, izvršit ćete "backup" onoga koji nije prazan.

Postoje tri opcije za "Backup" i "Upload". Ovim opcijama pristupate tako da desnim klikom miša kliknete na ikonu HotSync aplikacije (u desnom uglu taskbar trake pokraj sata), izaberete Custom... i System, a zatim kliknete na opciju "Change". Sada su Vam ponuđene opcije o kojima ovisi hoćete li pri sinkronizaciji prebacivati podatke sa Visor uređaja na računalo ili obrnuto. Izaberite jednu od opcija (funkcija svake od opcija je opisana u poglavlju "1.6.3. "HotSync Manager"), a zatim kliknite na opciju "Done". Sada trebate, ako već niste, umetnuti Visor u ležište za sinkronizaciju i pritisnuti HotSync gumb za početak sinkronizacije. Kada se pojavi prozor "Select a User", izaberite onog za kojeg sinkronizirate podatke.


NeuroTran WordTran PalmTran PocketTran InterTran MobileTran HumanTran KnowledgeSearch SearchTran NewsTran

Kontakt

© 1998-2003 Translation Experts d.o.o.