TelDict - Telefonski rječnik

Početna stranica Za prevođenje pisanih tekstova kliknite ovdje Za simultano prevođenje kliknite ovdje
TelDict slika


Što je TelDict™?

TelDict™ je usluga telefonskog rječnika. Usluga se koristi u situacijama kada niti jedan pisani ili on-line rječnik ne pomaže, ako pisani ili on-line rječnik nije na dohvat ruke ili ako niste sigurni u točnost nekog prijevoda u pisanom ili on-line rječniku. TelDict™ nudi prevođenje riječi, fraza i rečenica za sve kojima je potreban trenutačni 100% točan prijevod.

TelDict™ je vrlo popularan među našim klijentima. Kad nekome ponestane prijevod za jednu riječ, frazu ili rečenicu, može nazvati broj telefona i odmah riješiti problem. Vrlo često klijenti traže riječi i fraze kojih nema ni u jednom hrvatskom rječniku (npr. etažiranje zgrade, matičarstvo, ili prijevod engleskih riječi i fraza, npr.: Bunds, CBOT).

Budući da ovu uslugu prevođenja omogućavaju naši stručni prevoditelji, na raspolaganju je gotovo neograničen broj riječi i fraza. Usluga je dostupna od 8,00 do 18 sati po srednjeeuropskom vremenu.

Usluga se odnosi isključivo na prijevode između hrvatskog, engleskog i njemačkog jezika u svim kombinacijama.
Kako koristiti TelDict™?

Dovoljno je nazvati broj 060/500-777 (cijena: 2,79kn + PDV / min) i reći našem operateru riječ, frazu ili rečenicu na stranom jeziku koju ne razumijete ili riječ, frazu ili rečenicu koju biste htjeli prevesti na strani jezik. Naš operater će zatim prevesti Vaš zahtjev.
Plaćanje

Cijena jedne minute razgovora iznosi 2,79 kn + PDV.
SimulTran logoSimultano telefonsko prevođenje

SimulTran

Ako Vam je potrebna usluga simultanog prevođenja, upoznajte se s našom uslugom SimulTran™. Usluga se koristi u situaciji kada je potrebno voditi razgovor sa strancem. SimulTran™ nudi prevođenje dužeg razgovora ili cjelodnevnog prevođenja za sve kojima je potreban simultani prijevod.

 
 

HumanTran logoStručno ljudsko prevođenje

TelDict

Ako Vam je potrebna usluga prevođenja pisanih tekstova, upoznajte se s našom uslugom HumanTran™. Vršimo prijevode svih vrsta tekstova. Iza sebe imamo višegodišnje iskustvo i dugu listu zadovoljnih naručitelja, a naše cijene su najpovoljnije na tržištu. Za tekstove s više od 10 stranica nudimo jednu stranicu besplatnog probnog prijevoda.

 
Ako želite saznati više informacija o našim proizvodima i uslugama koje rade na drugim platformama, molimo izaberite ovdje:

 

TelDict upit

Za TelDict upit možete nas nazvati na: (00 385) (0)60 500 777. Cijena jedne minute razgovora iznosi 2,79kn + PDV.

 

 
Translation Experts Hrvatska d.o.o.
Šeferova 6
10 000 Zagreb
OIB: 27924451813
E-mail: Internet@tranexp.com
Informacije: (00 385) (0)1 2313 015
Tehnička podrška: (00 385) (0)60 500 777 (cijena: 2,79kn + PDV / min)