SimulTran - Simultano prevođenje

Početna stranica Za telefonski rječnik kliknite ovdje Za prevođenje pisanih tekstova kliknite ovdje


SimulTran slika


Usluga simultanog prevođenja pomoću telefona ili mobilnog telefona

SimulTran™ usluga se koristi u situaciji kada je potrebno voditi razgovor sa strancem. SimulTran™ nudi prevođenje dužeg razgovora ili cjelodnevnog prevođenja za sve kojima je potreban simultani prijevod.

SimulTran™ koncept za simultano prevođenje je jedinstven u svijetu jer je dovoljno nazvati naš broj telefona i prevoditelj je odmah na raspolaganju. Klijentov mobilni (ili fiksni) telefon služi kao simultani prevoditelj. Nakon uspostavljanja telefonske veze Vaš telefon postaje mikrofon u koji govorite svojim materinjim jezikom, prevoditelj prevede poruku Vašem sugovorniku, a zatim Vama prevede odgovor Vašeg sugovornika. Razgovor može trajati od 1 minute do više sati.

Ova vrlo praktična usluga dostupna je od 8,00 do 18 sati po srednjeeuropskom vremenu.

Usluga se odnosi na prijevode između hrvatskog i njemačkog i engleskog i hrvatskog, a za druge jezike molimo nazovite 01 2313 015.


KAKO KORISTITI SIMULTRAN™ ZA KOMUNIKACIJU S OSOBOM KOJA NE GOVORI VAŠ JEZIK A VI NE GOVORITE NJEZIN JEZIK?


Korak 1: Potrebno je da Vi i Vaš sugovornik imate telefon ili mobilni telefon kako biste mogli nazvati našeg prevoditelja.

Korak 2: Jedan od sugovornika treba nazvati broj 060/500-777 (cijena: 2,79kn + PDV / min). Pozivom na ovaj broj ugovorit ćete termin za simultani prijevod koji može biti odmah ili kasnije po dogovoru.

Korak 3: Ukoliko je prijevod potreban odmah, nakon uspostavljanja telefonske veze recite našem prevoditelju na svom materinjem jeziku što želite reći svom sugovorniku.

Korak 4: Predajte telefon Vašem sugovorniku.

Korak 5: Naš prevoditelj će prevesti rečenicu Vašem sugovorniku, koji potom odgovara na svom materinjem jeziku.

Korak 6: Vaš sugovornik tada predaje telefon Vama.

Korak 7: Naš prevoditelj će onda prevesti rečenicu Vama.

Korak 8: Komunikacija se nastavlja po istom principu, od koraka 3 do 7.
Plaćanje

Cijena jedne minute razgovora iznosi 2,79 kn + PDV.


Više informacija

Za više informacija molimo nazovite 01 2313 015.
TelDict logoTelefonski rječnik

TelDict

Ako Vam je potrebna usluga telefonskog prevođenja riječi, fraza i rečenica, upoznajte se s našom uslugom TelDict™. Ova usluga se koristi u situacijama kada niti jedan pisani rječnik ne pomaže, ili ako pisani rječnik nije na dohvat ruke. TelDict™ nudi prevođenje riječi, fraza i rečenica za sve kojima je potreban trenutačni 100% točan prijevod.

 
 

HumanTran logoStručno ljudsko prevođenje

TelDict

Ako Vam je potrebna usluga prevođenja pisanih tekstova, upoznajte se s našom uslugom HumanTran™. Vršimo prijevode svih vrsta tekstova. Iza sebe imamo višegodišnje iskustvo i dugu listu zadovoljnih naručitelja, a naše cijene su najpovoljnije na tržištu. Za tekstove s više od 10 stranica nudimo jednu stranicu besplatnog probnog prijevoda.

 
Ako želite saznati više informacija o našim proizvodima i uslugama koje rade na drugim platformama, molimo izaberite ovdje:

 

SimulTran upit

Za SimulTran upit možete nas nazvati na: (00 385) (0)60 500 777. Cijena jedne minute razgovora iznosi 2,79kn + PDV.

 

 
Translation Experts Hrvatska d.o.o.
Šeferova 6
10 000 Zagreb
OIB: 27924451813
E-mail: info@tranexp.com
Informacije: (00 385) (0)1 2313 015
Tehnička podrška: (00 385) (0)60 500 777 (cijena: 2,79kn + PDV / min)