SearchTran - Cijeli Internet na hrvatskom!

Početna stranica
SearchTran kutija

SearchTran - Cijeli Internet na hrvatskom

Ako Vam se ikad dogodilo da ni nakon dugotrajnog surfanja hrvatskim Internetom niste uspjeli naći ono što ste tražili, onda Vam je potreban SearchTran.

SearchTran pretražuje više od 8 milijardi web stranica na hrvatskom! U njemu možete postaviti hrvatski upit koji će biti automatski preveden na engleski i sve nađene engleske stranice bit će prevedene na hrvatski.

SearchTran možete upotrijebiti i kao rječnik: ako ponekad ne znate točno značenje neke engleske riječi i trebate njezin prijevod, smještanjem strelice miša iznad nepoznate riječi odmah ćete vidjeti listu alternativnih prijevoda.

 
 

SearchTran toolbar

SearchTran toolbar će se prilikom instalacije integrirati u Vaš web preglednik (browser) i time Vam omogućiti brzu i jednostavnu upotrebu. Na slici 1. prikazan je grafički izgled SearchTran toolbar-a, zaokružen crvenom linijom.

Izgled SearchTran toolbar-a

Slika 1: Grafički prikaz SearchTran toolbar-a


Ukoliko dobro poznajete engleski jezik i ne želite da SearchTran prevodi pronađene engleske stranice tada jednostavno označite kućicu "Odgovor na engleskom". Ukoliko Vam neka riječ ipak nije poznata, možete smještanjem strelice miša iznad nje odmah vidjeti listu alternativnih prijevoda, kako je prikazano na slici 2.

Primjer alternativnih prijevoda

Slika 2: Primjer alternativnih prijevoda


Ukoliko ne poznajete dobro engleski jezik, dovoljno je utipkati hrvatski upit i kliknuti na tipku "Traži". U našem primjeru postavili smo upit "moderni turbo dizel motori", nakon čega je SearchTran sve pronađene engleske stranice preveo na hrvatski. Na slici 3. možete vidjeti kako izgleda jedan od tih rezultata. Smještanjem strelice miša iznad bilo koje hrvatske riječi moći ćete vidjeti sva njena značenja kao i njen izvorni engleski oblik (u vitičastim zagradama). Na slici 4. možete vidjeti kako u praksi radi SearchTran.

Primjer prevođenja sa engleskog na hrvatski

Slika 3: Primjer prevođenja sa engleskog na hrvatski


Na slici 4. možete vidjeti kako u praksi radi SearchTran. Upotrijebljena su oba gore navedena načina za prevođenje, a ujedno možete i vidjeti kako funkcioniraju alternativni prijevodi.

SearchTran u akciji

Slika 4: SearchTran u akciji

 

Načini plaćanja

Možete platiti pouzećem, po predračunu, kreditnim karticama (American Express, Visa, MasterCard i Diners).

 

Cijene i narudžbenica

Za informacije o cijenama i mogućnostima sigurne internet narudžbe kliknite ovdje.

Napomena: Sve najnovije cijene ćete vidjeti ako kliknete na izbornik ispod teksta "Jezični par / Rječnik".

Naručiti možete i na telefon: (00 385) (0)1 2313 015.

 

 

Ako želite saznati više informacija o našim proizvodima i uslugama koje rade na drugim platformama, molimo izaberite ovdje:

 

Više informacija i tehnička podrška

Za više informacija možete nas nazvati na: (00 385) (0)1 2313 015.

Za tehničku podršku možete nas nazvati na: (00 385) (0)60 500 777. Cijena jedne minute razgovora iznosi 2,79kn + PDV.

 

 
Translation Experts Hrvatska d.o.o.
Šeferova 6
10 000 Zagreb
E-mail: info@tranexp.com
Informacije: (00 385) (0)1 2313 015
Tehnička podrška: (00 385) (0)60 500 777