LanguageTutor - Engleski članovi

Početna stranica


LanguageTutor™ - Učenje engleskih članova (a, an, the)

LanguageTutor™ program za učenje engleskih članova uz pomoć QuickLearn™ tehnologije omogućava brzo i efikasno učenje engleskih članova (a, an, the).

Uz pomoć našeg programa za učenje engleskih članova moći ćete naučiti:

1. jednostavna pravila

U roku od 15 minuta možete naučiti pravila za korištenje engleskih članova (a, an, the).

2. koristiti članove

U roku od 1-10 sati možete naučiti koristiti pravila za korištenje engleskih članova.

3. gotovo savršeno korištenje pravila

S redovitom vježbom možete naučiti gotovo savršeno koristiti engleske članove.

 

 
Animacija rješavanja testa
 
Animacija rješavanja testa
 

Odabir testa, vježbe ili učenja pravila

Uvodni ekran Vam omogućava izbor početne akcije. Tipku 'Test na tekstu' možete kliknuti ako želite rješavati test. Taj test Vam, ukoliko ga riješite s točnošću od 90% ili višom, omogućava prelazak na sljedeći nivo i upisuje Vaš rezultat u 'Listu najboljih rezultata'. Tipka 'Vježba na tekstu' služi za uvježbavanje postavljanja članova. Kako biste naučili pravila za članove kliknite na 'Rad s pravilima'. Preporučujemo da prvo proučite pravila za rad s članovima pa tek nakon toga započnete s vježbama ili rješavanjem testova.

Izbornik
 

Odabir tekstualnog područja

Na ovom ekranu birate tekst na kojem želite vježbati postavljanje članova ili rješavati test. Tekstovi su razvrstani prema područjima.

Odabir podrucja
 

Rješavanje testa

Tijekom testa potrebno je klikom na svako prazno mjesto unutar teksta postaviti jedan od tri člana koji Vam se čini najprikladniji. Kako biste ovo napravili sa što većom točnošću, preporučujemo da dobro proučite pravila za članove.

Rješavanje testa
 

Rezultati testa

Nakon što ste riješili test, program će prikazati Vašu statistiku. Uspješno riješen test podrazumijeva 90%-tnu točnost kod postavljanja članova. Ako taj uvjet nije zadovoljen, nećete moći napredovati na sljedeći nivo. Viši nivo podrazumijeva veću količinu teksta na kojem možete vježbati i/ili rješavati test.

Rezultati testa
 

Prikaz rješenja

Nakon što su vježba ili tekst ispunjeni, program će prikazati rješenja. Članovi označeni crvenom bojom su članovi koje ste Vi postavili pogrešno, ali su sada prikazani ispravno. Kako biste vidjeli koji ste član Vi postavili umjesto ispravnog člana, kliknite na bilo koji crveni član i prikazat će se Vaš izvorni (netočan) unos u malom pop-up prozoru. U primjeru na slici vidimo da je korisnik postavio netočno član 'the' na mjesto gdje je trebao doći član 'an'.

Prikaz rješenja
 

Ako želite saznati više informacija o našim proizvodima i uslugama koje rade na drugim platformama, molimo izaberite ovdje:

 

 
Translation Experts Hrvatska d.o.o.
Šeferova 6
10 000 Zagreb
E-mail: Internet@tranexp.com
Informacije: (00 385) (0)1 2313 015
Tehnička podrška: (00 385) (0)60 500 777